Vytváranie modrín na nohách

sjuu1998
7. apr 2021

Ahojte😏 prednedávnom som si všimla modrin vpredu na stehne. Nebrala som to vážně, myslela som si, že som sa niekde udrela. Dnes pri prezliekani som si v zrkadle všimla, že sa mi urobili modriny aj vzadu ba stehnách a to som si istá, že som sa takto nikde neudrela 🙈😏 hned zajtra idem k svojmu lekárovi, avšak, možno máte niekto s niečím takým skúsenosť. Na internete som si prečítala, že to môže byť leukémia. Veľmi sa bojím.. 😰

zanetakovacsova
7. apr 2021

Jedna rada nečítajte veľa internet lebo stres vám nepomôže 😔čo najskôr k lekárovi aby ste si bola istá 😇držím palce 😇😇

andreatytler
7. apr 2021

@sjuu1998 Nas 15 mesacny syn ma vela modrin na nohach lebo pada a udiera sa, ale doktor nas radsej predsa len poslal na rozbor krvy. Prvy test ukazal male mnozstvo krvnych dosticiek a to by vysvetlilo, preco ked cievky praskaju sa prasklina nezaceli dost rychlo ale je tam krvacanie pod kozou a vytvori sa modrina. Doktor nas poslal este na druhy test a tam bolo mnozstvo krvnych dosticiek v poriadku a teda su tie modriny z padov. Doktor povedal, ze mozno prvu vzorku zle spocitali v labaku alebo boli naozaj nizsie, v dosledku cerstvo prekonanej choroby.
Nebola si aj ty pred nedavnom chora a nebrala si antibiotika?

sapetka
7. apr 2021

@sjuu1998 mne tiez zvyknu prasknut cievky a urobi sa mi modrina. Treba brat vitaminy. Ascorutin je dobry na to.

sjuu1998
autor
7. apr 2021

@sapetka ja tiež dúfam, že to bude len deficitom nejakého vitamínu 😏 tych modrin je ale veľa na kope

sjuu1998
autor
7. apr 2021

@andreatytler nie nebrala som žiadne antibiotika, uz dlho som nebola chorá. Bola som však na diete z nízkym príjmom sacharidov, tak si ešte myslím, či mi nemôže chýbať nejaký vitamin

andreatytler
8. apr 2021

@sjuu1998 Neviem veru... urcite chod k lekarovi nech to presetri. Tie modrimy nevyzeraju dobre...
Este ma napadlo... menia tie modriny casom farbu, tak ako normalne modriny, ze su najskor fialove, potom modre a potom zelene. Fyzioterapeutka mi povedala ze mam davat pozor najma na take modriny, ktore nemenia farbu.

sapetka
8. apr 2021

@sjuu1998 tak vela ich ale nemam ako ty. Chod nech ti vezmu krv a budes istejsia🤞

slniecko_12
8. apr 2021

Ludom, ktori maju menej krvnych dosticiek sa toto stava. Staci spat dlhsie na jednej strane alebo sediet dlho a modriny su na svete. Ja som kazdy den vozila psa do veterinara a mala som ho na stehnach aj v aute aj v cakarni a cele nohy som mala samu modrinu.

sjuu1998
autor
8. apr 2021

@andreatytler dnes som bola u lekárky, zobrala mi krv tak zajtra budem múdrejšia, keď prídu výsledky
Ja som sa veľmi bála, či to nieje niečo ako leukemia ale to vylucila, keďže nikde inde po tele to nemám, len na nohách

famfatale
11. apr 2021

Ascorutin

verrramkonik
11. apr 2021

@sjuu1998 pri Leukémia by ťa aj boleli nohy a bola by si unavená a bledá.A áno boli by modriny aj na iných častiach tela.Moja dcerka leukémiu prekonala.