Prirodzený pôrod s myómom na maternici

honeymoonka2
7. mar 2016

Mal niekto myom na maternici a rodili ste prirodzene? Bola mi odporucena injekcia po porode na rychle stiahnutie maternice aby sa zabranilo vykrvacaniu. Mate niekto skusenost s tym?

babatkoo
7. mar 2016

Ja som mala 10cm myom na hornej stene maternice. Ako brnbolec na ciapke to vyzeralo. No ale pisem asi bezpredmetne lebo mne ho vyoperovali pocas cisaraku. Injekciu som dostala tiez.

honeymoonka2
autor
7. mar 2016

@babatkoo ide mi skor o tu injekciu co je to zac? co sa potom deje?

zuzik307
7. mar 2016

@honeymoonka2 pravdepodobne oxytocin, dava sa /okrem inych indikacii/ pausalne pri cisarskom po vybrati babatka na stiahnutie maternice a zabranuje vacsim krvnym stratam...

babatkoo
7. mar 2016

Nic, stahuje sa maternica. Ak sa nemylim picha sa kazdej rodicke ci cisar alebo prirodzeny. Mne ju pichli tiez v obidvoch pripadoch.

paulakolla
7. mar 2016

Ja som mala.Zistili mi ho v 12tyzdni.Pocas dalsich tyzdnov uz nebolo mozne ho sledovat,kedze babatko rastlo(bol na zadnej stene).Vlastne ho nikto dalej neriesil.Rodila som prirodzene a nic s myomom nikto nespomenul.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre