Čo s klamárom?

6. máj 2024

Čo mám robiť s chlapom, ktorý neustále klame (niekoľko rokov)? Prekrúca pravdu, zatajuje a tvrdí, že neklame, respektíve je o tom presvedčený že neklame a bude sa hádať, že on je vo svojej podstate dobrý a čestný človek. Potom na konci, keď nepopustím, urobí zo seba chudáčika, akože ustupuje a urazene rozpráva že on je ten najhorší človek na svete a podobne. Tam debata končí. Urobil niekoľko hlúpostí, ktoré by veľa žien neustálo. Áno,bola tam aj nevera - najprv virtuálna a neskôr fyzická. Viem, že ma ešte podvádza, len to robí lepšie. Stiahol si aplikáciu, ktorú ja nemám a píše si s ňou stále. Bola aj u nás doma, keď som ja doma nebola. Prišla som na to, on ešte o tom nevie, že to viem. No moja intuícia mi vraví, že hrá divadlo,aj keď som mu odpustila a stále je s ňou, aj keď mi tvdí opak. Deti máme a ja nemám kde ísť.

gribka1
6. máj 2024

Poradila by som ti zbaviť sa tohto tu, ale ak nemáš kam ísť, a máš z neho aspoň niečo, tak si ži život s deťmi akoby neexistoval. A môže ti byť jedno či klame či nie. Samozrejme žiadny sex. Dvaja spolubývajúci.

januska12323
6. máj 2024

Prichystaj sa na odchod a odíď, čo iné.

viestta
6. máj 2024

Niekolko rokov si mohla chystat odchod od neho. Na co ti je taky chlap?

solange7
6. máj 2024

Musi byt neskutocne, ale fakt neskutocne unavne fungovat v takomto vztahu. Sustavne len pocuvat nejake klamstva a nasledne ich analyzovat a riesit to. Stoji ti to za to?

alickapusinka
6. máj 2024

Skonči tento vzťah plný klamstva bol neverný aj fyzický ale mne nie odkiaľ vieš podľa mňa klame stále tak klame aj v tom. Ak máš kam ísť odišla by som s klamárom by som žiť nemohla. Klamať áno napríklad že kúpila som ti to a to alebo o darčekoch alebo nejakú vec ktorú potrebuješ zakryť malú lož na Vianoce ešte áno ale toto je chronický klamár a robí zo seba obeť. To kde si taký super zázrak našla. TY s taký človekom chceš vychovávať deti.

autor
6. máj 2024

@alickapusinka on je otec na jednotku,tam problem nie je.

sasa1310
6. máj 2024

vytrepať ho z bytu či z domu

zmrzlinka2021
6. máj 2024

Ak je iba frajerom, tak sa s nim proste rozid. Nechapem tomuto filozofovaniu.

autor
6. máj 2024

@sasa1310 dom je spoločný a ja by som ho sama neutiahla.

viestta
6. máj 2024

Otcom ostane aj ked sa rozidete. Ci?

autor
6. máj 2024

@zmrzlinka2021 sme manželia.

autor
6. máj 2024

@viestta on to povedal, že nedovolí nikdy, aby som mu zobrala deti, že ja mám odísť keď sa mi nepáči.

sasa1310
6. máj 2024

však je klamár, tak čo mu veríš, že ti deti zoberie?

viestta
6. máj 2024

Tak ked by si sama dom neutiahla, tak suchaj nohami. Jeho nezmenis, zmenit mozes len seba a to co robis. A deti? Velmi rychlo by si to rozmyslel keby im musel poskytovat full servis a sam tahat celu domacnost. Takych hrdinov tu bolo a ked doslo na lamanie chleba, tak zrazu stichli.

syslik81
6. máj 2024

dom sa preda a snad ti na podnajom ostane.. otec na jednotku? uci deti byt rovnakym ako je on ... cize aj im bude klamat a tvarit sa ze je to ok ... co chces poriadit? jedine mu to tolerovat alebo odist ...

luccija
6. máj 2024

Že sa Ti chce s ním naťahovať.Klamar zostane klamárom, deti podrastu a ty budeš žiť v klamstve.Naco si nahováras, že je dobrý otec?on má byť aj muž parťák nielen otec.Alebo teda príznaj, že si ochotná mu odpustiť čokoľvek a nebojuj a zmier sa s tym.Akykokolvek dom sa dá predať a začať znova a možno časom s niekým iným.Ked vie, že nič nespravis načo by sa menil?

gribka1
6. máj 2024

Ak raz deti odídu a ostaneš s ním sama, to ešte len bude život ako v raji. Tak ak teraz nenaberieš odvahu, niečo s tým urobiť, tak sa už zmier so všetkým čo ťa čaká.

sheila121
6. máj 2024

To, že je chlap sviňa, je jedna vec, ale ako môže toto niekto tolerovať? Nechápem ako môžu byť ženy také blbé.

sissy27
6. máj 2024

Co chces pocut? Ze daj mu vypit zazracny odvar z exotickych bylin a do rana bude z neho novy, cestny chlap?
A co ked mate deti? Neklam samu seba, ze je dobrym otcom, lebo nie je. Dobry otec ide svojim detom spravnym prikladom a neobera ich o cas a financie s milenkou a neublizuje matke svojich deti. A takych frajerov, co “nedaju deti zene” pozname 😂😂😂 prehodnotia po prvom vikende, kedy nemozu trtkat s milenkou, lebo sa musia starat o deti. Ale dobrym otcom moze byt kludne aj po rozvode, mozno aj lepsim ako je teraz.
Ze nemas kam ist? Ale mas, len to bude nizsi standard ako dom so zahradou. Bude to na zaciatok podnajom alebo niekdajsia detska izba u rodicov, ale nemusi to byt navzdy.
Treba si urcit priority a podla toho sa zariadit, on sa nezmeni. Co sa moze stat je, ze mu nejaka cica pomota hlavu natolko, ze sa bude chciet rozvadzat alebo ju rovno nastahuje k vam domov. A to uvidis ako rychlo vyriesis otazku noveho byvania.

deti95060810
6. máj 2024

pri takom človeku dlho nevydržíš...
najlepšie by bolo odísť... ale ak nemáš kde tak skús niečo našetriť a potom do podnájmu....

matullienka
6. máj 2024

Pre pána čo ťa pri ňom ešte drží? Vieš, že ťa podvádza, klame a tu si s ním? Čakáš kým niečo od neho dostaneš na pamiatku?

marca12
6. máj 2024

Oni maju silacke reci,ale deti vacsinou ostavaju matkam. Takto si len privodis zdravotne problemy. To sa neda ustat pri jeho povahe.

ysseba
6. máj 2024

Ako si prišla na to, že bola u vás doma?

domkakvet
6. máj 2024

Zacni si robit rezervu na odchod, aby si mohla od neho odist.

autor
6. máj 2024

@ysseba našla som vlasy.

anna777115
6. máj 2024

Otec, na jednotku nepodvadza a neklame matku svojich detí.Ako, je naprd partner, tak je naprd, aj otec a ty si môžeš vykresľovať, neviem, aké ilúzie dobrého tatka, ale je to len sebaklam.

damira90
6. máj 2024

Deti to všimnú budú aplikovať, pozor nato.

belaaaaaaaaa
7. máj 2024

Tak ty si v roli obete. No a to je najhoršie, čo sa Ti stalo. Neviem, ale mne by viac vadilo to, že žijem s človekom, ktorý má stále klame ako to, že je mi neverný. Jednoducho alebo žiaľ veci sa dejú, no aby mi permanentne niekto klamal, to nie. Mimochodom, keď ty už teraz vieš, že niečo nezvládneš, inú šancu ani nemáš.Tak len pekne tíško seď a lutuj sa, možno Ti to pomôže... Je to len na Tebe. Je to tvoj život. Vieš koľko žien a určite aj mužov nevie, že si vypisujú a kadečo iné robia ich partneri? Takí sú vo všeobecnosti ľudia. Ak môžeš tak žiť, ži. Niekedy nie je na škodu veci bojovať a niekedy... Odpoveď si daj ty sama vo vnútri. Nech sa rozhodneš akokoľvek, má to byť iba tvoje rozhodnutie, samozrejme ak to nejako neovplyvňuje Vaše deti.

brendaa
7. máj 2024

Ty sním ešte správaš? Tak ho máš rada, a chceš aby sa zmenil, vypočúvaš ho ako na výsluchu.
On sa nezmení kvôli tebe, na rád seba, svoj život.
Ty si tá čo ma urobiť "niečo" , tebe to vadí... Jemu nie. To, že klame nie je dobré no to, že podvádza, ty mu odpúšťaš a ani ťa o to neprosí. Tak to je na zamyslenie...
Milenka je k.. va... ktorej nevadí, že má ženu a deti.
Porozmýšľaj, povedz mu riešenie a uvidíš...

mk22
7. máj 2024

A chceš co? Tebe stačí ze je fajn otec, a z teba robí totálnu chuderu?
Ja keby odpustím neveru.. Tak chlap by mal podmienku.. Jedno klamstvo a koniec.. A koniec by bol, stala by som si za svojim.
Ty, keď si odpustila neveru, čo si mu povedala? Ze je to jeho posl šanca?
Dúfam ze sex. nezijetee, ved by ma odvalilo sulozit s chlapom, ktorý, deň pred pretahoval druhu.