Manžel mi dnes klamal

12. jan 2022

Dnes ráno som sa manžela niečo pýtala. Nebolo to nič dôležité. Odpovedal mi a nezdalo sa mi to, tak som sa ešte niečo k tomu opýtala a na to už povedal jasné klamstvo. Keď som ho pristihla, prešiel do protiútoku, že lebo sa ho pýtam blbosti a chcel mať pokoj. Neriešili sme to viac, lebo som sa ponáhľala, ale stále na to myslím. Čo si mám myslieť?

stanulienkat
12. jan 2022

My mame vediet, co si mas ty mysliet? To si vykomunikuj s nim. Asi chcel mat fakt pokoj, ked riesis blbosti na nete.

belllinka
12. jan 2022

že sa ho pýtaš blbosti a máš mu dať pokoj. V čom takom vážnom ťa oklamal?

autor
12. jan 2022

@stanulienkat Od teba som ani inú odpoveď nečakala.

autor
12. jan 2022

@belllinka Nebolo to vážne. Nepodstatná vec. Tak prečo klamal?

belllinka
12. jan 2022

tak asi vedel, že keď ti povie pravdu, tak sa rozvinie nejaká debata alebo hádka a tomu sa chcel vyhnúť.
Nie si tak trochu paranidná?

stanulienkat
12. jan 2022

Nuz..aka otazka, taka odpoved. Cakas, ze ti tu cudzi ludia povedia, preco ti muz klamal? Apropo, mame len tvoju verziu. Ked takuto nlbost rozpitvavas na nete, co chudak chlap doma.

autor
12. jan 2022

@belllinka Nie som. A žiadna hádka by nebola, nie som ten typ.

liljana
12. jan 2022

Zalezi aj na tebe. Ak je niekto stihacka, pripadne zo vsetkeho robi problem, tak chlap bude radsej obcas trochu klamat, ako sa natahovat hodinu a vysvetlovat, preco urobil, co urobil, alebo neurobil, co mal.

nini1978
12. jan 2022

Nehnevaj sa ale naozaj sa nedá k tomu nič napísať. Z toho ,čo si napísala sa nedá absolútne vyjadriť názor na situáciu a naozaj,ako ti má niekto poradiť "čo si mám myslieť?"

autor
12. jan 2022

@liljana Nie som stíhačka a ani hádavý typ. Pýtala som sa ho, či nakŕmil mačku. Nie preto že by som mu to vyčítala. Keby povedal nie, nakŕmim ju ja. Povedal, že áno. Ale v chladničke bola načatá konzerva zo včera, tak som sa pýtala čo jej dal. Že mäso z víkendu. Ale to som včera večer vyhodila.
Áno, je to hlúposť a prepáčte, že to tu riešim. Ale práve preto že je to hlúposť. Klamať nemusel.

kate211
12. jan 2022

Obcas to robia chlapi, ktori zamlcia pravdivu odpoved, aby sa vyhli dalsej rozsiahlej debate so zenou, ktora ich v danom momente vobec netrapi ani nebavi - bud nemaju naladu, cas alebo sa im to zda byt primitivne.

kittykat22
12. jan 2022

klamal lebo chcel mat svaty pokoj 🙂 nic za tym nehladaj. Ja hovorim muzovi - preco davas kralikovi orechy????? On na mna - nedavam. Stojim tam, a drzim orechy v ruke, ktore som prave nasla v rohu kuchyne 🤯🤯🤯🤯🤯🤯 Tak na neho pozeram a on prevrati ocami a odide. (Mna uplne porazi na 3x) Ale to je tym, ze moj muz ma vela prace, netrapi ho ze da kralikovi orech a nechce prist so mnou do konfliktu lebo vie, ze sa vytocim tak povedal "nie, nedavam" Keby som do neho sila ako ty, tak zacne utocit.

Klame lebo chce mat od teba pokoj a nechce sa mu riesit macku. Nakrm ju sama. A netrap sa.

nykkushka
12. jan 2022

Sa čudujem, že to tu píšeš, radšej si hľadaj právnika a šup šup rozvod 😂🤦🏼‍♀️

viellik
12. jan 2022

Žiadna ti tu nepovie prečo ti klamal. či sa mu to nechcelo rozoberať a chcel mať len pokoj alebo neviem... Ono záleží aj od toho ako si ho do odpovede tlačila a čoho sa to vlastne týkalo

althejka
12. jan 2022

moj ma obcas ani dobre nepocuva ked sa pytam. a tiez svacne odpoved,aby bolo. az ked mu bud pride,ze to je hovadina,alebo ze pozeram a rozmyslam, tak sa opravi.

autor
12. jan 2022

@kittykat22 Veď by som ju normálne nakŕmila bez problémov. Preto som sa ho aj pýtala

zuzanka.zuzu
12. jan 2022

mne lezies na nervy z tychto par odpovedi, tak sa mu ani necudujem ze chcel mat aspon rano chvilku kludu a neriesit nejaku macku 😂 chod ju nakrmit

autor
12. jan 2022

No dobre, žienky. Tak kašlem na to.

ivanka12311
12. jan 2022

Ježiš kvôli mačke🤣🤦... však keď vidíš že jej nedal tak jej daj ty.. prepáč je mi to smiešne ja chovám psy, mačky a dávam im sama keď im chlap nedá v poriadku ja im dám, neviem prečo z toho robíš takú vedu a vyrábaš problémy tam kde nie sú.. musíš mu riadne liezť na nervy, s tým ako všetko overuješ,preveruješ..

anjelicek26
12. jan 2022

To fakt nie je klamstvo hodne hadky ci uvah ;) Nasa macka zerie ja mam pocit 10x denne kedze ju kazde dieta krmi akonahle zamnauci a objavi sa v kuchyni, ked sa ma rano pred ranou kavou muz spyta, ci macka zrala, poviem ano aj keby nezrala, pretoze pred rannou kavou nefungujem a sama by som nad tym musela tuho premyslat 😂

autor
12. jan 2022

@ivanka12311 Nerobím vedu z kŕmenia. Ale z jasného očividného klamania do očí. Ja nemám problém mačku nakŕmiť ale keď neviem, či už žrala, tak som sa spýtala. Neoverujem a nepreverujem a nekontrolujem ho.

autor
12. jan 2022

No dobre, ďakujem vám za odpovede, aj za tie menej príjemné.

tosomja
12. jan 2022

Aj ja klamem mužovi, že som nakŕmila psa, nech mi dá pokoj, lebo nemám chuť ísť hneď v tu chvíľu vonku. Ked viem ze príde on, alebo dcéra a nakŕmia ho tak ci tak...tak aby mi polhodinu nehustil , že akú konzervu teraz, koľko granúl potom, akú vodu a jak on umýva misku...len mu poviem, áno áno, neboj nenechám ti umrieť psa od hladu a zmením tému 😬 jasne keď som cely deň sama tak mu dá žrať 😃

mironka
12. jan 2022

moja mama sa ma pyta: bola si nakrmit sliepky? ja:bola....(ja ich nakrmim,obriadim,len ja v tom mam iny system nez mama)...a pre take piplacky v tom,ze preco si toto tak a ja toto tak...stracam nervy a radsej jej zaklamem...a ked sa urazi,nenecha ma vysvetlit,preco som to urobila inak po svojom, a len mi povie,ze mi nic uz nevysvetluj...a potom sa nazlostim ja,lebo riesime blbost a citim sa ako truba,co uz nevie nic...ked podstata bola vyriesena...tak aj ja sa niekedy uchylim k milosrdnej lzi

danulicek
12. jan 2022

ja napríklad občas poviem mužovi, že som niečo urobila a viem, že som to neurobila, ale mám to v krátkom čase na pláne. a prečo? pretože neznášam donekonečna moralizovanie, čo by som mala, prečo som to neurobila, ako by sa to patrilo urobiť a podobne. a to som sa pokúšala viackrát s ním o tom hovoriť, ale proste v istom momente sa vie prepnúť do fázy, kedy ide byť strašne dôsledný a ja proste nemám nervy počúvať polhodinové prednášky. a on si to na druhej strane ani neuvedomuje, že ma v tom momente začne poúčať ako malé dieťa, takže nie je prístupný ani debate. a pritom tiež ide o veci typu: objednala si deti k zubárke? - v živote ich neobjednával, v živote tam s nimi nebol, šéfujem si to celé sama, ale občas má proste také výpadky začať to riešiť - keď poviem, ešte nie, nemala som čas, tak mi povie, že či si neviem nájsť päť minút čas, že je to potrebné, ako sa im treba starať o zuby a bla bla bla. pritom, ak jeho-dospelého neobjednám ja, sám sa tam neobjedná, ale mudruje. takže možno takto nejako ťa vníma tvoj muž (a to nepíšem vôbec v zlom, ale z druhej strany "brehu") a tak ti radšej zaklamal.

martina1201
12. jan 2022

Nemysli si nič. Proste keď budete mať kľudny čas tak mu povedz o svojich pocitoch keď zistíš že ťa klame. Neobvinuj ho z klamstva, hovor o svojich pocitoch. A dohodni sa s ním že mačku budes kŕmiť len ty.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
coco1
12. jan 2022

Podla mna nenakrmil, zabudol a bal sa, ze ho dodrbkas za to, tal zaklamal ;) nic prevratne

co_co
12. jan 2022

Tiez si myslim, ze ho prepadol strach z pripadnej hadky. Nestalo sa nic nejak vazneho tak robit podla mna z toho vedu, nie je nejak na mieste

danulicek
12. jan 2022

aha a aby som nezabudla k tomu môjmu príspevku vyššie - nakoniec vždy aj tak zhodnotí, že však on by ich objednal, preto sa pýtal... no zatiaľ sa tak nestalo ani raz. nakoniec som si ich aj tak objednala ja. len reči okolo toho, prečo som to neurobila v deň, kedy si na to spomenul práve on, považujem za zbytočnú stratu času. takže možno aj on sa chcel vyhnúť nejakým poznámkam z tvojej strany, hoci ty to vnímaš tak, že však by si mačku nakŕmila ty a vlastne nič by si mu nepovedala...