Kde predávate detské oblečenie?

26. apr 2024

Ahojte, kde predávate detské oblečenie? Mám toho veľa, všetko v super stave a nič nemôžem predať ani samostatné ani ako balíky...len mi to zbytočne doma stojí, máte nejaké tipy kde sa to dobre predáva? Ďakujem

cimage
26. apr 2024

Mam nahodenych par kuskov, ak sa to nepreda do urciteho casu, tak to nosim na swap. Tych veci je tak vela, ze tie ponuky sa stratia. Ja mam balik oblecenia za 8€, kde len ta detska bunda je drahsia a k tomu je min 20-30veci. Je jedno kde to ponukas, vsade je toho vela. Ja rada hladam tu v bazari, lebo si viem zadat velkost, farbu, atd, co mi chyba napr na FB.

autor
26. apr 2024

@cimage chápem že všade je toho veľa...napr dávala som balík next, lindex H&M 15 veci za 5€, nikto sa neozval, dávala som kúsky zvlášť za 2€ a tiež nič.
Dokonca jedna pani sa ozvala na balík za poštovné že či nemôžem to poštovné zaplatiť

nela01
26. apr 2024

Ahoj a aku veľkosť predávaš ? Lebo bábätkovských vecí je toľko v dnešnej dobe že to si buď maminy nové kúpia alebo majú po starších deťoch pošanované.Pýtala si sa ale kde no ja osobne som všetko darovala, ano stálo ma to dosť peňazí ale aby som nebola zahltená oblečením, všetko som darovala.Máloktorá mamina to chce kupovať po 2hom.

katkaseiner
26. apr 2024

ja predavam aj tu na MK aj na V, dokonca zaciatkom roka sa mi celkom dost predali veci aj na FB Marketplace, ale tam s tym nieco urobili a komplet sa mi to zmenilo a ani nevidim veci ktore som mala nahodene... takze tam som zial skoncila.

ms_green
26. apr 2024

Kým boli deti menšie, tak som nakupovala na FB Marketplace, neskôr na Vinted ale Marketplace už je plný podvodníkov a úprimne aj tu na MK som ako kupuúca nemala úplne dobrú skúsenosť.

annm81
26. apr 2024

Vybrať si na konci sezóny jedno sobotné dopoludnie, vytlačiť pár letákov, rozniesť po okolí, rozložiť pred barákom stôl a spraviť blší trh. Takto sa mi predalo vždy mnohonásobne viac vecí ako cez inzeráty.

andrejka1974
26. apr 2024

Mne sa nedarilo tak som to darovala ja po dcére veci dávam do dss a kde mi zase oni dajú väčšie veci

stormie
26. apr 2024

Ja som sa tu snazila neuspesne predat niekolko rokov!!! uplne nove znackove veci s vysackami (budna diesel za 15€ napr) alebo pouzite bez vad naozaj drahe znacky ako bulberry atd (bodynko za par 5€) a skoncili v charite 🤷‍♀️ odvtedy sa tu oblecenie ani nesnazim predat

sintra
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lasona
26. apr 2024

Všetkého je strašne veľa, handier je všade prebytok. Koľkokrát vo výpredaji kúpiš lacnejšie ako nosene...a trendy sa rýchlo neba, nechcú kúpia staré nemoderne haby

kris_tin257
Odpoveď bola odstránená
Zobraz