Súťažná lotéria o Green card

alexk12
28. sep 2021

Ahojte vo si myslíte o súťaží o Green card myslíte si že je to fakt reálne alebo je to klamstvo zapojil sa niekto cez túto aplikáciu? Ďakujm za odpovede som na vazkach

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
28. sep 2021

@alexk12 Green Card Lottery je reálna, švagor ju svojho času vyhral, resp. jeho žena a on ako manžel ju získal automaticky tiež. Ale pozor, originál stránka je len jedna, registrácia je zdarma, a milión je takých, kde od teba pýtajú vstupný poplatok za sprostredkovanie a nie sú seriózne.
A teda aby si si nemyslela, že vyhráš lotériu a nakráčaš do usa po červenom koberci 😀 potom ešte len musíš zaplatiť poplatky, vydokladovať kopu papierov, prejsť interview a prácu, financie, zázemie si riešiť sama.

alexk12
autor
28. sep 2021

@sissy27 čiže tieto slovenské ponuky co to chodí je blbosť treba sa zaregistrovať asi na nejakej zahraničnej stránke? To chápem ze nenakraccam tam ako hviezda a ze sa ešte bude treba platiť a samozrejme práca a s tým spojené veci, keď náhodu vyhrám tak to ide automaticky aj na rodinu,? Alebo výhra len jeden a ostatní doplácajú?

sissy27
28. sep 2021

@alexk12 tak slovenské stránky s tým naozaj nič nemajú 😀 pýtajú peniaze za to, že za teba podajú žiadosť (či ju aj reálne podajú, je diskutabilné), čo si vieš zadarmo podať aj sama. Ale teda nedá sa to podať hocikedy, a najbližšie až na 2023 sa bude dať.
Keď vyhráš ty, tak automaticky s tebou získa green card manžel a neplnoleté deti. Na ďalších členov rodiny (rodičia, súrodenci, plnoleté deti) sa to nevzťahuje. Ale teda výhra neznamená automaticky, že ju aj získaš - ak nespĺňaš ďalšie podmienky, tak ti ju nedajú.

rooskoliv
28. sep 2021

@alexk12 pozri si tuto stranku... maju to tam dobre popisane chcidoameriky.cz Ja som ju velmi pouzival, ked som planoval roadtrip po amerike. Nic nepredavaju a mas tam aj odkaz na ofiko stranku