Utajený zvrat v živote Bičana: Jeho dcéry k nemu ušli od mamy!

16. máj 2024

Ešte dnes si pamätám ako okydával verejne svoju ex keď si našiel frajerku. Ako stále poukazoval že ona len učí jazyky a že nič nemá a pod. Ako sa ex vyjadrila ako manipuluje deťmi a robí jej a deťom zo života peklo a prieky.
Tak dnes vidím, že dielo je dokonané.
Je mi veľmi ľúto matky detí, že takto dopadla. Za mňa radšej nemať žiadne deti ako riskovať čo sa dnes stvára, že mi ich bude otec manipulovať. Je to bezcharakterný dilino. Žena vynosí deti, chová ich na hrudi celé dni a noci, vypiple si ich keď sú deti malé s toto dostane ako vďaku? Nádhera.
Keď sa rodičia bijú utrpí len detská psychika. Namiesto toho aby budovali stabilný domov pre ne. A deti sa rýchlo naučía bezcharakternosti a nestálosti. Rozbitý život na ruby nie otočený na ruby pán Bičan.

https://www.topky.sk/cl/100313/2759487/Utajeny-...

medyna
16. máj 2024

najjednoduchšie na svete je posudzovať správanie iných .... teda, pokiaľ nie je si ty tá manželka ....

jarnajar
16. máj 2024

Aj ja si pamätám ich rozvod, Bičan mi dovtedy prišiel ako neškodný, trochu trápny tárajko, ale vtedy sa riadne vyfarbil. A teraz znovu: "U nás je to všetko o humore..." Predpokladám, že mama bola na deti prísnejšia, tak sa puberťáčky zbalili k super ockovi.

barborachors
16. máj 2024

tak si ho nemala brať a rodit mu. Ale ženské chcú rodit skrz naskrz. Proste ten pud je asi silnejsi. Bican nasiel horšiu od seba a uz je kľudný. Tu platí na narcisa ešte väčší narcis. Zaslúžia si samých seba.

nyusika
16. máj 2024

@barborachors tento komenatar ale nemozes mysliet vazne...

syslik81
16. máj 2024

kolko x tu je prispevok ako pubertalne deti isli radsej k otcovi ako k matke .. ako sa matka vzdala deti a podobne... poznas ich osobne? boa si pri kazdej hadke? vies presne kto co spravil? nesud ak nevies.. kazda pravda ma niekolko uhlov pohladu .. nesud ludi.. sud seba

deti95060810
16. máj 2024

Bičana poznám len z televízie - utáraný pajko a jeho exmanž. som nikdy ani len nevidela. Tak ako sa môžeme my k tejto téme vlastne vyjadrovať.

autor
16. máj 2024

Zabezepčil som ti bývanie, mohla si tam žiť do konca svojich dní. Odmietla si zmluvu. Od októbra som prestal platiť a potom ťa, bohužiaľ, odpojili z elektriny a plynu. Napísala si mi, že nie je elektrika a plyn, ale že deti budú s tebou. Deti sú so mnou. Bodka,” rozkrikoval sa vraj Andrej.

Rok 2019

majka99999
16. máj 2024

Tak mozno sa maju u otca dobre a vnimaju, ze matka je horsia... Kolko zien zas hucka deti proti otcovi? Samozrejme, ju to moze trapit, ale deti su zive a zdrave, a ak je pravda inde, myslim, ze nakoniec na to pridu. Ja si vzdy hovorim, ze sa mozu stat aj horsie veci.

https://tvnoviny.sk/domace/clanok/860706-zenu-o...

autor
16. máj 2024

Súd totiž rozhodol o striedavej starostlivosti, a tak by deti mali pendlovať medzi oboma rodičmi. Dcéra sa však s otcom údajne vidieť nechcela. „Chcel Ninu a ona s ním nechcela ísť. Tak hulákal na ulici a bolo divadlo. On to tak má rád, Čo už, však je herec,” povedala pre Nový Čas Edita.

jana_eyre_2
16. máj 2024

@medyna áno, najjednoduchšie to je pre tých čo do toho nevidia.. lenže bican furt na seba upozorňoval a vždy mi z toho vychádzalo že je manipulátor ktorý potrebuje pozornost médií a kyda verejne na exmanželku..

deti95060810
16. máj 2024

autorka prečo chceš riešiť tento prípad ? bytostne sa ťa dotýka? je to niekto tvoj blízky, cítiš veľkú krivdu alebo čo vlastne ...
exmm Bičana si mala zobrať najlepšieho právnika na akého mala a spolu s ním podniknúť právne kroky

barborachors
16. máj 2024

@nyusika a preco by som nemala?

minenkak
16. máj 2024

Čo zle sa stalo, nechápem

dadis
16. máj 2024

Ja by som sa do cudzich ludi nestarala a nesudila. Nemozeme vediet, ako to tam je...

iwesska
16. máj 2024

Nepoznam jeho ani ju,do ich vztahu vidia len oni dvaja,preco sa mame do toho starat my a hladat vinnika a vynasat rozsudky?

autor
16. máj 2024

Lebo ešte dnes si pamätám ako jej robil prieky a manipuloval deťmi. Ktoré ste si to nezažili, ťažko pochopíte čo to je za peklo mať takého ex. Čiže našiel si frajerku a nahuckal deti proti matke. Na slučku pre tú ženu.

januska12323
16. máj 2024

No a čo teraz?

autor
16. máj 2024

@januska12323 som zdesená, ako jedna matka môže skončiť keď sa z muža vykľuje totálny manipulátor.

cookie29
16. máj 2024

@barborachors prepac ale ty si vazne pekna tapa... a to zostavam slusna. Celkom mi lezu na nervy komentare tohoto typu, pretoze vsetci si myslite, ze zeny su sproste, nechcu vidiet, zle si vybrali a podobne.... a nehadam sa, su aj take (a na MK je tu plno takych storiek) ale nie je to tak vzdy! Su ludia co sa zmenia (k horsiemu), su ludia ktori sa prejavia aki realne su, aj ked dovtedy sa zdalo vsetko v poriadku a ziadne red flags neboli. A su ludia, ktori sa zmenia pod vplyvom udalosti...

mnamko
16. máj 2024

A ja som zas videla,ako si on išiel po dcery podľa sudu a byvalka mu ich nechcela dať,jej mama robila krik na neho ,dcery su uz dost velke jedna uz aj dospelá tak adi vedia lepšie kde chcu byť a podla rozhovoru matka ledva raz za tri mesiace pride pozrieť dcery

dadis
16. máj 2024

@autorka toto vobec nemusi byt posledne rozhodnutie deti. Aj moj syn sa rozhodol zit s otcom a po par mesiacoch sa chcel vratit. A tiez si ho otec ziskal novym pocitacom, air softovou zbranou, ktoru som nedovolila, slubil mu novu izbu. Ani take 14r dieta nie je blbe, vie, ze je nim manipulovane. A skusa manipulovat aj ono. Treba byt konzistentny vo svojich zasadach a zaroven prejavit dietatu bezpodmienecnu lasku, pochopenie. Kazdy ma pravo na chyby. Obe moje deti odmietli striedavu, lebo nechceli byt posuvani ako predmety, aj tu to moze byt tym, ze tie deti chceli jeden domov a vybrali si ten, kde sa momentalne citia lepsie. V puberte su potreby rodiciv na druhej kolaji. Mozno o par mesiacov to bude opacne, budu chciet byt s mamou. Vobec to neznamena, ze jeden alebo druhy rodic je zly.

autor
16. máj 2024

@mnamko keď deti zmanipuloval tak, že ju neprídu pozrieť 3 mesiace. Či matka má chodiť k ním domov? Vieš čo je to syndróm zavrhnutého rodiča? Keď sú dvaja rodičia ok, nedôjde k takejto extrémnej situácii, ver mi.

minenkak
16. máj 2024

Autorka ,ty sa prosím ťa, čo tak stresujes cudzími ľuďmi,veď toto robia milióny žien svojim bývalým a je ticho

dadis
16. máj 2024

@autorka deti vobec nemusia byt zmanipulovane. Nepozname ich, vieme len, ze mali burlivy rozvod. Nechajme ich tak. Mne je len nesympaticke, ze to maju potrebu prepierat na verejnosti (obaja)

alickapusinka
16. máj 2024

Máš malo svojich problémov. Nemáš problém vyrobiš si ho. Nerieš druhých netýka sa ťa to tak čo zbytočne sa pohoršuješ a načo to je dobre čo zlacnejú potraviny, budeš viac zarábať. Načo toto je dobre.

sante81
16. máj 2024

Modrý koník začína byť kurín plný sliepok
Riešiť život iných ľudí o ktorých viete akurát 💩 a aj to čo ste čítali na Topkách 🤦
Nech si každá jedna z vás pozameta najprv doma a potom riešte ženu ktorú ani osobne nepoznáte

diewcatqoo
16. máj 2024

Mne osobne je Bican nesympaticky, zazila som ho aj nazivo, a teda tiez ma neohuril svojim spravanim. Ale nikdy by som si nedovolila robit akekolvek sudy, tykajuce sa jeho rodiny/rozvodu. Vieme vsetci, ake su tieto zalezitosti citlive, obzvlast, ak tam su deti. Len oni vedia, ake maju vztahy a preco su deti s otcom. Mozno je zena naozaj taka, ako ju popisuje a mozno ide len o jeho manipulaciu a zviditelnenie sa, mozno s detmi plieska puberta a u mamy musia mat rezim, kdezto u tatina nemusia nic, preto sli k nemu... tych moznosti je naozaj vela a ani jedna z nich sa nas netyka.

aandrea9
16. máj 2024

O bicanovi sa dávno nepísalo tak tu robíš promo? 😂 ty si kto, že tu niekoho súdiš????

maminkadeticiek
16. máj 2024

Taka si zdesena ze poznas taketo detaily ich zivitaa konverzacii???No bud si jeho ex,alebo nemas vlastny zivot.

0silvia0
16. máj 2024

Deti nemusia byt zmanipulovane, proste ziadnemu dietatu sa nechce zit v napatom, hysterickom a konfliktnom prostredi. A cez deti sa prieky medzi exmanzelmi nemaju robit, aj takto to potom moze dopadnut.